Η βιογραφία του Γεωργίου Γκιόλβα (εξαντλήθηκε)

Γιώργος Γκιόλβας. Ο θρυλικός Έλλην, που το όνομά του συνδέθηκε με τη μυστηριώδη και πολυσυζητημένη Ομάδα “Ε”, αλλά και με τις απίστευτες εφευρέσεις του.
Στο βιβλίο αυτό, που αποτελεί τη βιογραφία του και την ανάδειξη του φανερού αλλά και του μυστικού επιστημονικού έργου του, καθώς και τις πρωτοποριακές και βαθιά ελληνικές ιδέες του, βλέπουν, για πρώτη φορά, το φως της δημοσιότητας, στοιχεία από το προσωπικό αρχείο του Γιώργου Γκιόλβα, όπως ιδιόχειρες σημειώσεις από το ημερολόγιό του, φωτογραφίες και μηχανολογικά σχέδια, που μας φέρνουν πολύ κοντά στην αλήθεια …

Σας ενημερώνουμε ότι το βιβλίο έχει εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε για το μεγάλο ενδιαφέρον σας!

Δικαίωση του Nicopal

Με την υπ’ αρ. 7116/08 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απαγορεύεται στους Παναγιώτη Κωτσιόπουλο καθώς και Ιωάννη Κωτσιόπουλο να εμπορεύονται την απομίμηση της συσκευής Nicopal, καθώς και να διαθέτουν στην αγορά το ειδικό φυτικό υγρό που χρειάζεται για να λειτουργήσει η συσκευή, διότι εγκυμονεί κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Επίσης έχουμε πληροφορίες ότι διατίθεται το ειδικό φυτικό υγρό σε συσκευασίες του μισού κιλού από τον κ. Δ. Δημητρακόπουλο στην Καλαμάτα και από άγνωστο σε εμάς πρόσωπο από Αθήνα σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Παρακαλούμε το αγοραστικό κοινό να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-2025508 πριν το χρησιμοποιήσει.

Το Nicopal στο “Ηλέκτρα Παλλάς”

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008 θα γίνει παρουσίαση της συσκευής Nicopal στο “Ηλέκτρα Παλλάς”, οδός Νικοδήμου 8-10 στην Πλάκα, από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.
Η παρουσίαση θα γίνει στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Το Nicopal στο Καλημέρα Ελλάδα!

Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσίαση του συστήματος NICOPAL στην πρωινή εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» που προβάλλεται από ιδιωτικό κανάλι. Ευχαριστούμε τους παράγοντες της εκπομπής που συνέβαλαν, καθώς και το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε με τις αμέτρητες τηλεφωνικές κλήσεις.

Δείτε σχετικό βίντεο από επόμενη παρουσίαση στο «Καλημέρα Ελλάδα» πατώντας το κουμπί παρακάτω.

Προσοχή στις απομιμήσεις

Η διεύθυνση του NICOPAL G. GHIOLVA’S SYSTEM II καθώς και οι νόμιμοι δικαιούχοι της πατέντας, ενημερώνουν το καταναλωτικό κοινό ότι το σύστημα NICOPAL (προϊόν αφαίρεσης βλαβερών ουσιών από τα τσιγάρα) που διατίθεται στην αγορά από άλλη εταιρεία (NICOPAL CENTER) με το ίδιο όνομα είναι προϊόν απομίμησης και ουδεμία σχέση έχει με τη γνήσια εφεύρεση του Γ. Γκιόλβα – διεθνής πατέντα 96/31255. Ειδικότερα, τη σύνθεση του φυτικού υγρού – έρευνα πολλών ετών, με το οποίο λειτουργεί η πατενταρισμένη γνήσια συσκευή, γνωρίζουν μόνο οι εξ ιδιοχείρου διαθήκης κληρονόμοι (αποφ. 2655/2005 του Μον. Πρωτ. Αθηνών). Παρακαλούνται οι καταναλωτές που παραπλανήθηκαν, να επικοινωνήσουν μαζί μας.